LinkedIn fotograaf

LinkedIn is tegenwoordig de plek om een baan te vinden, of om mensen te vinden voor een baan. Het is een sociaal netwerk waarin je je capaciteiten naar voren kunt brengen, zonder dat je overal op hoeft te solliciteren. Het is dan ook in veel situaties ideaal, want men kan al snel een blik op je werpen. Een LinkedIn profiel functioneert in de meeste gevallen dan ook als een soort CV. Maar dan met als bijkomstig voordeel dat men je direct een bericht kan sturen. Tegenwoordig zijn we visueel ingesteld als mensheid, dus een goede foto is belangwekkend voor je profiel. Een selfie of iets dergelijks volstaat in de meeste gevallen niet, daarom kun je het beste een LinkedIn fotograaf inhuren als je je carrière tenminste serieus neemt. Waar moet deze fotograaf aan voldoen om leuke foto’s van jou te maken?

Een goede communicatie

Samen met je fotograaf moet jij goede foto’s kunnen maken en dan is een uitstekende communicatie een belangrijke voorwaarde. Een foto maken is namelijk meer dan alleen poseren. Het is een ware kunstvorm waar veel meer bij komt kijken. Een fotograaf moet goede aanwijzingen geven, zodat jij de beste kant van jezelf naar voren kunt halen. Dat is niet zo gemakkelijk, want je weet waarschijnlijk wel dat lang niet iedereen even fotogeniek is. Een fotograaf geeft instructies en dankzij die instructies weet jij hoe je er het beste op kan staan. Deze communicatie kan dus ook noodzakelijk worden genoemd. Zoek daarom altijd een fotograaf uit, waarvan je weet dat deze goed bij je past als mens. Dit vergemakkelijkt de communicatie en betere foto’s zijn daarmee gewaarborgd.

Mooie locaties

Niet alleen een kwalitatieve fotograaf is belangrijk, maar denk je ook even in dat de locaties zeer belangrijk zijn om goede foto’s te schieten. Een goede fotograaf weet precies welke locaties goed zijn voor jouw profiel. Daarbij wordt overigens ook gekeken naar het type persoon dat jij bent. En hetgeen waar jij op wil gaan solliciteren. Ben je van plan om te solliciteren op een creatieve functie? Dan kun je het beste foto’s schieten op een meer creatieve plaats. Ga je voor een zakelijke bedrijfsfunctie, dan moet het er allemaal wat professioneler uitzien. Zoek dus een fotograaf die past bij de functie die jij wil gaan uitvoeren. En kijk dus of je een klik hebt met de fotograaf, want dan gaat het klikken met de camera makkelijker!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *