Avek boxspring Eindhoven

Een goed bed is essentieel voor een goede nachtrust. Avek boxsprings Eindhoven zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het Nederlandse merk is opgericht in 1927 en maakt dus al meer dan 90 jaar kwalitatief hoogwaardige boxsprings. De boxspring bestaat uit drie lagen: de boxspring zelf, een comfortabel matras en een topmatras. De boxsprings van Avek zijn zeer populair dankzij de bijzondere comforteigenschappen. Je hebt de keuze uit verschillende modellen met ieder een eigen karakter, waardoor je altijd een Avek boxspring vindt die past bij jouw wensen.

Boxspring op maat

Jouw Avek boxspring in Eindhoven stel je helemaal op maat samen. Slapen is namelijk zeer persoonlijk en je brengt bijna een derde van je leven slapend door. Een goede nachtrust is onmisbaar voor een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Wist je dat slaap zelfs een van de eerste levensbehoeften is? Het is dus geen overbodige luxe om te investeren in een boxspring die aansluit bij jou en jouw slaapwensen. Avek biedt een breed scala aan mogelijkheden. Zo zijn er verschillende maten, hardheden, stoffen, ontwerpen en mogelijkheden in verstelbaarheid om jouw bed om maat te creëeren.

Kies je design

Het slaapcomfort is belangrijk, maar je bed is ook bepalend voor de sfeer in jouw slaapkamer. Door te kiezen voor een Avek boxspring kun je zelfs het uiterlijk van het bed aanpassen op jouw wensen. Ga jij voor strak en eenvoudig, of juist speels of gewaagd? De keuze is helemaal aan jou. Er is een Avek boxspring voor iedere stijl. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren, stoffen, designs en accessoires. Daarnaast kun je zelf kiezen voor de lengte- en breedtematen, verstelbaarheid en hardheden. Elke boxspringlijn heeft een eigen uniek design. Binnen iedere lijn kun je kiezen uit diverse achterwanden zodat je altijd de stijl en vormgeving vindt die past bij je wensen.

Bijpassende accessoires

Een Avek boxspring kan geleverd worden met bijpassende accessoires. Denk hierbij aan hockers en sfeervolle bijpassende verlichting. Je bepaalt zelf hoe jouw bed er uit komt te zien, tot in de kleinste details. Zo selecteer je zelfs de bedpoten die je het mooist vindt staan onder de boxspring. Doordat je de uitstraling van de boxspring helemaal laat aansluiten bij jou wensen creëer je een slaapkamer waarin jij kunt ontspannen en rust vindt. Dit helpt sterk in het slaapcomfort. Wil je eens wat anders? Dan kun je ook afwisselen met het beddengoed dat je op het bed hebt liggen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *