Smoking kopen Rotterdam

Ga je een smoking kopen in Rotterdam? Wat leuk, want met een smoking koop je een heel bijzondere uitrusting, die aan talloze eisen moet voldoen om daadwerkelijk smoking genoemd te worden. Bovendien draag je een smoking alleen tijdens een speciale gelegenheid. Een smoking kopen in Rotterdam is wat al die eisen waaraan het moet voldoen al een avontuur op zich. Toch zijn de eisen die aan een smoking gesteld worden wel al iets bijgesteld. Was een smoking vroeger per definitie zwart, tegenwoordig is de smoking ook in uitvoeringen in bordeaux en nachtblauw beschikbaar.

Een smoking kopen in Rotterdam is al een ervaring op zich

Ga je een smoking kopen in Rotterdam dan ga je een twee- of driedelig pak kopen. Bij een smoking draag je nooit een horloge. Dit is omdat een feest in principe geen tijd kent. Een smoking kopen in Rotterdam betekent ook dat je meteen een paar lakschoenen aan moet schaffen, want die horen nou eenmaal bij een smoking. Manchetknopen en een vlinderdas zijn ook typisch zaken die bij een smoking horen. Ga je een smoking kopen in Rotterdam dan koop je een jasje waarvan de revers van satijn zijn. Het jasje heeft geen klepzakken en geen splitten. De revers zijn of wel rond ofwel meer puntig De puntige variant van het jasje van de smoking heeft een meer formele uitstraling.

De bies is van satijn en loopt over de zijnaad

Ook de pantalon van de smoking die je gaat kopen in Rotterdam is bijzonder. De bies is van satijn en die bies loopt over de zijnaad. Bij de pijpen is geen omslag en een pantalon van een smoking heeft geen riemlussen. Dit om de simpele reden dat je bij een pantalon van een smoking nooit een riem draagt. Een smoking kopen in Rotterdam betekent dat je een overhemd koopt met een zogenaamd vadermoordenaarsboord. Dit is een opstaande boord. De punten zijn bovendien naar voren opgeklapt. Het overhemd is voorzien van een dubbele manchet. Vaak is bij een overhemd voor een smoking sprake van een zogenaamde blinde sluiting. Daardoor zijn de knopen niet zichtbaar. Een smoking is in alles een traditioneel kledingstuk dat klasse uitstraalt en dat je alleen draagt bij speciale gelegenheden. Doorgaans koop je niet heel vaak een smoking in Rotterdam, zorg dus dat je meteen de perfecte smoking koopt, een smoking die als gegoten zit en aan alle eisen voldoet. En vergeet vooral geen lakschoenen te kopen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *